Etusivu | Victory

Victory

Letec Motors:n historia juontaa juurensa vuoteen 2003, jolloin se aloitti koneiden korjaus- ja huoltotoiminnan yksityisyrittäjänä. Alkuun yritystä työllistivät huolto- ja erikoiskorjaukset. Vuonna 2007 yritys laajensi toimitilojaan vuonna n. 200 m2 kokoiseksi ja vuonna 2013 toimitilat jo tuplattiin n. 400 m2 kokoon.

Yhteistyö Polariksen kanssa alkoi jo vuonna 2008 Polaris-mönkijöiden ja -moottorikelkkojen huoltopalveluilla. Kun Letecille vuonna 2014 tarjoutui mahdollisuus Victory-tuotteiden myyntiin, näki omistaja Marko Vainionpää mahdollisuutensa tulleen.

”Nyt tuotevalikoimamme kasvaessa Victory-moottoripyörillä, voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin laajemmalla valikoiman vapaa-ajan laitteita. Erityisen ylpeitä olemme Victorysta, joka on aito ja nykyaikainen Amerikan muskelimoottoripyörä. Se on samaa parasta laatua kuin muutkin Polaris Industries -tuotteet”, Vainionpää toteaa tyytyväisenä.

Letec Motorsin mottona on toimia täyden palvelun moottoriliikkeenä, jossa onnistuu niin kaupanteko kuin huolto ja korjauksetkin. Yrityksen erikoisuutena ovat edelleen ammattitaitoinen huoltotoiminta, korjaukset, dynotestaukset, iskunvaimennuksien huolto ja säätö, sekä tehon rajoitukset. Yrityksen tavoite on pysyä vahvana toimijana Pohjanmaan kovenevassa kilpailussa.

Brandt-Polaris Oy toivottaa Letec Motorsin tervetulleeksi Victory-tiimiin.Letec-Motors on valtuutettu Victory-moottoripyörien myynti- ja huoltoliike.

Victory moottoripyörät ovat persoonallisia ja erilaisia jenkki kustomeita.

Victory moottoripyörät tuovat todellisen vaihtoehdon isojen custompyörien markkinoille.


Soita tai laita meiliä ja pyydä raju Victory tarjous!

Etusivu
Palvelut
Myynti
Kumppanit
Galleria
Yhteystiedot ja ajo-ohjeet